Ystävyydelle

Olin nähnyt Marikan nimen muutamia kertoja MiB- yhteyksissä ja Facebookin perusteella tiesin, että myös hän on kotoisin Oulusta. MiB eli  Mothers in Business on verkosto äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Toimimme molemmat verkostossa vapaaehtoisina aktiiveina. Minulla oli vahva tunne, että tähän ihmiseen haluan tutustua. 

Melkoinen yhteensattuma on myös se, että Marikalle yhteinen tuttavamme oli aiemmin kertonut olevamme hyvinkin samanlaisia. Puheliaita, iloisia ja idearikkaita. Marika kyseli kesäkuussa Facebookin MiB vapaalla- ryhmässä sparraajaa omaan opinnäytetyöhönsä ja kutsui kanssaan lounaalle. Laitoin hänelle heti viestiä ja siitä tämä juttu lähti. 

Lounaalla huomasimme, että meidän jutut menevät todella hyvin yksiin. Olimme kummatkin todella väsyneitä huonosti nukuttujen öiden jälkeen, mutta jutellessa se kaikki unohtui. Lounaalla myös ajankulu katosi täysin, tuntui kuin olisimme aina tunteneet ja jutustelu olisi vain jatkunut pitkän ajan jälkeen. Löysimme monta meitä yhdistävää tekijää, joista tärkeimpänä kummankin positiivinen elämänasenne, sekä into tehdä ja kokea uusia asioita. Vaikka päällemme kertyisi joskus tummempia pilviä, niissä on aina kultainen reunus. 

Meillä molemmilla on kyky nähdä ratkaisuja siellä, missä moni näkee ongelmia.

Syksyn aikana näimme säännöllisesti ja itselle viikoittainen lounas toi mukavasti vaihtelua arkeen. Oli myös ihana päästä juttelemaan samassa elämäntilanteessa olevan ihmisen kanssa, joka jakaa samat arvot. Pikkuhiljaa ystävystyimme entistä paremmin ja koin itse, että olin vihdoin kotiutunut Etelä-Suomeen.  

Osallistuimme syksyllä bloggauskurssille, jonka jälkeen Marika laittoi viestiä, että aletaanko kirjoittaa ajanhallinnasta? Muutamaan minuutin mietittyäni vastasin, että ehdottomasti. Olemme kummatkin hyvin innoissamme blogista ja uskomme vakaasti, että se on jonkin suuremman kokonaisuuden alku. On ihanaa toteuttaa unelmia, jotka kokee sydämen asiaksi. Minulla oli ollut unelma blogin perustamisesta ja Marikalla kirjoittamisesta. Huomasimme, että yhdessä olemme enemmän!

Ihanaa ystävänpäivää <3

Suvi ja Marika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.