Tomaattinen jauhelihakeitto

Keitot ovat helppoja ja nopeita arkiruokia, joista riittää seuraavallekin päivälle. Marikalta löysin meille uuden helpon reseptin, jonka juju on raastetuissa juureksissa ja tomaattipyreessä.

Raastetut juurekset menevät paremmin kaupaksi myös perheen pienimmille.

Tomaattinen jauhelihakeitto


13 dl lihalientä

500 g perunaa

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

1 pk tuoreita, pilkkomattomia keittojuureksia

400 g jauhelihaa

3 rkl tomaattipyreetä

Laita vesi isoon kattilaan kiehumaan. Heitä mukaan liha/ kasvisliemikuutiot. Kuori ja lohko perunut kattilaan.

Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli kattilaan. Raasta keittojuurespaketissa olevat juurekset ja pilko purjosipuli. Laita raasteet kattilaan. Lisää tomaattipyree.


Keitä n. 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Ruskista jauheliha ja laita kattilaan. Viimeistele pippurilla ja persiljalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.