Saa mitä haluat

Voit saada elämässäsi mitä haluat, kunhan vain päätät niin. Kaikki on mahdollista! Minusta ajatus on hyvin rauhoittava ja voimaannuttava. Tärkeintä on asettaa selkeä tavoite, tehdä asioita oman unelmansa eteen ja pyytää apua. Olin viikonlopun Ilkka Koppelomäen Saa mitä haluat- valmennuksessa. Ilkalta on viime vuonna ilmestynyt myös samanniminen kirja. Mikäli et ole vielä lukenut sitä, suosittelen lukemaan sen mahdollisimman pian. Kirja löytyy myös Bookbeatista.  

Pitää hymyillä niin, että hampaat näkyvät. Sain tutustua viikonlopun aikana myös ihanaan Olgaan.

Menin valmennukseen, koska minulla on ollut jo pidempään tyhjä olo. Mielessä pyörinyt ajatus, että mitä nyt? Minulla on viimeisten vuosien aikana ollut monia muutoksia elämässäni. Olen muuttanut Etelä- Suomeen, mennyt kihloihin, naimisiin, minulla on hyvä työ, perhe, koira ja ihan kaikkea mistä olen koskaan osannut edes haaveilla. Mieleen hiipi ajatus, mitä seuraavaksi?

Tajusin viikonlopun aikana, että tavoitteiden ei tarvitse aina olla suuria. Tavoitteet voivat vaihdella elämän aikana. Viikonlopun aikana minulle kirkastui, että tällä hetkellä minulle tärkeimpiä asioita on läsnäolo, yhteinen aika perheen ja ystävien kanssa sekä oma fyysinen ja henkinen terveys. Aioin panostaa näihin asioihin ja tarkastella myöhemmin, että olisiko jotain muuta mitä myös haluisin.

Valmennuksessa puhuttiin paljon myös onnellisuudesta, kiitollisuudesta ja armollisuudesta. Kaikkien ihmisten kannattaisi pysähtyä säännöllisesti miettimään, että elääkö sellaista elämää kuin haluaa? Hiertääkö joku asia? Voisiko sitä muuttaa? Puuttuuko elämästä asioita, joiden haluaisit olevan osa sitä? Minkälaisia unelmia sinulla on? Miten pääset niihin? Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, miten puhut itsellesi. Sätitkö itseäsi joka välissä, vai oletko itsellesi armollinen ja kannustava? Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, minkälaisia ihmisiä ympärilläsi on.

Suosittelen valmennusta aivan kaikille. Yksin valmennukseen meneminen oli minusta hyvä idea. Omasta elämästä oli paljon helpompi puhua täysin tuntemattomalle ihmiselle. Valmennuksessa oli aivan huikea tunnelma. Sain viikonlopusta paljon uusia näkökulmia, kavereita, asennetta ja sokerina pohjalla, uuden hammaslääkärin!

Kaikki on mahdollista! Sä pystyt siihen!

Suvi

2 Replies to “Saa mitä haluat”

  1. Kiteytit Suvi hienosti viikonlopun ja sen opit 🙏🏼 Päätös olla onnellinen ja kiitollinen joka päivä on jokaisen valinta ja etuoikeus! Oli ihanaa jakaa kokemus kanssasi 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.