Kirjoittajat

Blogin takaa löytyvät Oulusta lähtöisin olevat Marika ja Suvi. Marika on tällä hetkellä hoitovapaalla sekä paikallisvastaavana Mothers in business MiB ry:ssä. Suvi on juuri palannut takaisin toimitusjohtajan työhön kiinteistöalalle. Naisia yhdistää vapaaehtoistyö sekä kiinnostus jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Marikalla ja Suvilla on aina muutama projekti suunnitteilla ja pari ideaa työstössä.

Suvi:
Olen loputon innostuja. Rakastan suunnitelmien ja aikataulujen tekemistä. Olen oppinut matkallani paljon ja haluan jakaa parhaimmat vinkkini myös muille, jotta työ, vapaa-aika ja lepo pysyvät balanssissa. Meillä jokaisella on käytössään täsmälleen saman verran aikaa vuorokaudessa ja jokainen voi valita miten tämän ajan käyttää. Myös mukaville asioille ja liikunnalle kannattaa varata aikaa. Suunnitelmallisella ajankäytöllä haluan varmistaa, että minulla riittävästi aikaa myös perheelleni, harrastuksille ja levolle.
Motto: Ongelmat on tehty ratkaistaviksi!
Vinkit ajanhallintaan: kartoita tilanne, listaa keskeneräiset asiat, priorisoi, aikatauluta, varaa kalenteriin myös vapaa-aikaa.
Uudenvuoden lupaus: En jätä ikäviä/hankaliksi kokemiani asioita roikkumaan, pyydän apua.

Marika:
Katson maailmaa positiivisten lasien läpi. Innostun uusista haasteista helposti. Ideointi on lempipuuhaani ja koen sisäisen lapseni vapautuvan tässä roolissa. Rakastan keittiöpsykologiaa ja asioiden järkeistämistä. Jokainen on osiensa summa. Myös sisäisestä hyvinvoinnista on pidettävä huolta. Kaikki mikä meissä tapahtuu sisällä, näkyy myös ulkona. Tärkeää elämässä on tehdä niitä asioita, joista nauttii ja vielä tärkeämpää on löytää elämäänsä ne oikeat ihmiset. Oikeat ihmiset antavat rohkeuden olla paras versio itsestäsi.
Motto: Kaikki haasteet ovat ihmisen kokoisia.
Vinkki ajanhallintaan: To do -lista on paras työn ja arjen apuri. On vapauttavaa yliviivata pois asiat, jotka olen saanut valmiiksi. Samalla koen saavani aikaan asioita ja edistyväni niissä.
Uudenvuoden lupaus: Opettelen keinoja olla paremmin läsnä hetkessä.